16 beoordelingen

Wat Kikks doet

Wat Kikks doet

Kikks bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt, regisseert en coördineert Events en Entertainmentconcepten die iets bijzonders in zich hebben.
Denk bijvoorbeeld aan een spectaculaire live band vol interactieve verrassingen, die speciaal voor jouw gemaakte openingsact om nooit te vergeten of dat ene feest of event waar iedereen het nu no over heeft.

Kikks creëert vanuit eigen inzicht of in opdracht van onze klanten. Met uw wensen in ons achterhoofd werken wij keihard om een ijzersterk event-concept neer te zetten.

Wie zijn wij

Met een klein team, persoonlijk contact en creativiteit realiseren wij bijzondere events en concepten voor onze klanten.
Kikks brengt energie bij iedereen waar ze mee samenwerken: Klanten ervaren de samenwerking met Kikks vooral als prettig, omdat er een enthousiaste club leuke mensen met passie én professionaliteit serieus aan de slag gaat. Ze zorgen voor sfeer en regelen wat er geregeld moet worden voor een optimale beleving.

Kenmerken van Kikks

Kritisch, veeleisend, leergierig en oprecht. Dat is Kikks. Bij het bedenken of op poten zetten van onze concepten, kiezen we niet per se voor de gemakkelijke weg, schrikken we niet terug van een paar kronkels in het pad. Sterker nog, we presteren misschien nog wel beter in een wereld die we niet hadden verwacht. Niets is dan namelijk vanzelfsprekend en alles kan. Dus durven we, kunnen we verrassen en innoveren. Daar worden we gelukkig van!

Kikks is namelijk verzot op nieuwe dingen, kijkt met open ogen de wijde wereld in en is altijd op zoek naar verwondering en inzichten. Zo worden behoeften binnen een doelgroep gesignaleerd, krijgen bestaande concepten weer frisse kaders en ontpoppen zich zomaar splinternieuwe ideeën. Nieuwsgierigheid en kwaliteit komen samen in de beste concepten. Voor onszelf en voor u. Want we maken onze eigen dromen waar, maar produceren ook op maat, naar uw vraag. Want maatwerk is bij ons standaard. Leg ‘m aan ons voor, hoor hoe de radertjes draaien en zie direct wat we voor u kunnen betekenen.

Artiesten management door Kikks

Jonge honden met een tomeloze ambitie kom je veel tegen bij Kikks. Gepassioneerd bouwen zij samen aan een succesvolle act en hun eigen toekomst. Dat vereist daadkracht! Sterke karakters worden gestimuleerd in hun eigenheid en gesteund door de kennis en ervaring van Kikks.
Dat is volgens ons ook de kern van succesvol artiestenmanagement. Door individuele dromen te koppelen aan een gezamenlijk doel kom je samen steeds een stap verder. Op het podium blijft dat spannend en veroorzaakt het die constante kriebels van iets voor het eerst ondernemen. Maar met in de basis de rust en routine van een ervaren management spat de potentie er vanaf. Dat ziet het publiek en dat voel je als artiest.