Piano & Co

Kernwoorden

  • Alles op verzoek
  • Music and fun
  • 100% interactie
  • Bekende act

“Your Live Request Show”

Een uitdagende en zingende pianist, een energieke, strakke en groovende drummer, een razendsnelle scheurende gitarist en een stralende zangeres met een geweldige stem zijn de basis van deze interactieve show! Deze groep unieke muzikanten spelen namelijk alles wat u vraagt!

Eén van de meest toegankelijke en uitdagende shows van dit moment… Piano & Co! Een groep zeer ervaren muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest! Geen avond is hetzelfde bij Piano & Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt!

Voor ieder feest bepalen wij samen met onze klant de beste setting en geven wij het juiste advies. Maatwerk is bij ons standaard want ieder feest is uniek!